Kahlo – nieuwe productie

Posted by on Nov 13, 2016 in Theater | No Comments

Slide-Kahlo

 

Frida Kahlo en Diego Rivera:

het  Mexicaanse kunstenaarskoppel had een relatie  van aantrekken en afstoten. De haat-liefde relatie dreef hen naar uiterst geniale kunstwerken die wereldwijd roem vergaarden en nog steeds bewonderd worden.

Hun rebelse karakter smolt samen tot een onnavolgbaar, eigenwijs duo.

Aan de ene kant was er Diego, de werker, de womanizer, het genie van de kleurenschakeringen, de geboren dwarsligger en aan de andere kant was er Frida, de wilskrachtige vechter, de rebelse, de gewonde vrouw met haar unieke schilderstijl, haar relatie met “pijn”.

Er was de eindeloze bewondering en de  liefde voor elkaar, maar ook hun zoektocht naar onblusbare lust.

Hun anarchistische karakters verzetten zich tegen het bestaande establishment.

‘Kahlo’ Is een stuk dat ervaren moet worden. Vandaar komt de keuze om er belevingstheater van te maken. Het publiek krijgt een onvergetelijke ervaring door de geuren, de kleuren, de smaken, de aanwezigheid van levende dieren en  de muziek. De acteurs staan tussen het publiek. Niemand gaat onbewogen naar buiten. Iedereen wordt aangegrepen door het verhaal, de acteerprestaties, de herkenbaarheid, de schoonheid en de beklijvende betrokkenheid.

 

‘Kahlo’: een aanrader!

 


 

Inkomkaarten: 22 €, groepstarief 20 €

Reservatie: look.smile@skynet.be – OPGELET, reservaties zijn alleen mogelijk via mail!

Periode: 26/1 (première om 20u15) – van 27/1 tot en met 19/2 telkens op vrijdag en zaterdag (om 20u15)  en op zondag (14u15)

Plaats: Werkplaats Look & Smile, Van Loenoutstraat 38 te 2100 Deurne. Vanaf 19u gaan de deuren open. Vooraf en achteraf kan U bij ons terecht voor een Mexicaans hapje en drankje.

Acteurs: Wanda Joosten (Frida Kahlo), Ronald van Rillaer (Diego Rivera) en Myriam Mulder (Cristina Kahlo)

Leave a Reply