• Look_Smile-theater-verteller-01

De verteller komt al kaartlezend op en vertelt de meest bizarre verhalen.

Soms is hij aangemonsterd op een schip dat in Singapore is overvallen door echte piraten waarna hij aanspoelde op een groot verlaten eiland waar enkel kinderen woonden. Of over IJsland waar hij ontdekt dat de sneeuwmannen niet smelten maar overzomeren. Of hij vertelt zijn verhaal van Habib die in Senegal leeft en nog kindsoldaat was en nu speelgoed maakt. Of over die dromedaris die hem aansprak in Qatar waar de Camelraces elk jaar nog zoveel kinderen opofferen. Of misschien vertelt hij wel over Koki die in Curaçao woont en rare kunstjes kent.

Overal waar Tom op reis ging, Australië, Brazilïe, etc. beleefde hij de meest rare verhalen met kinderen. Elke voorstelling pikt hij er enkele verhalen uit. De bedoeling is eigenlijk om onze kinderen nog eens te laten voelen hoe gelukkig ze hier wel zijn. Hoe rijk wij hier zijn. De verteller is een aangrijpende verhalenvoorstelling waar de kinderen nog lang kunnen over nadenken of dromen.

De acteur Ronald Van Rillaer is bekend als Lambik uit de musical Suske en Wiske en treedt al vele jaren op voor kinderen. Hij schreef deze verhalenbundel zelf.

Veel plezier ! ! !