Clowns
   

Clowns is een ode aan alle clowns.

Het is een wervelend spektakel waar bekende en minder bekende clowns aan bod komen. Als ode wordt er soms fragmentarisch een grap van een beroemde clown gebruikt. In onze zapcultuur zou het hele nummer, door zijn traagheid, misplaatst zijn.

Clowns wordt uitgevoerd door:

Ronald Van Rillaer, Hans Wellens, Christian Celini, Tanja Scheerlinck en Agustina Castro. Deze multidisciplinaire artiesten bundelen hun komische en muzikale talenten samen tot één geheel. Micheline Vandepoel zorgt voor de regie. De muzikale omkadering wordt verzorgd door Patrick Hiketick.

Clowns zal eerst en vooral volwassenen aanspreken.

Er zijn veel soorten clowns: ziekenhuisclowns, bejaardenclowns, kinderclowns, pornoclowns, angstaanjagende clowns ... De clown relativeert de problemen en houdt de mensen al eeuwenlang een spiegel voor. De nar kon via zijn schertsen meer problemen bij de koning aanbrengen dan de ernstige eerste minister! Het publiek wordt op een speelse manier overdonderd door verbazingwekkende verbanden, gevolgtrekkingen, engagement en uitingen, waarvan velen het bestaan nog niet kennen.

Clowns brengt veel nieuwe clownacts.

Het geeft een nieuwe kijk op wat de clownwereld te bieden heeft. Van de lieve clown, die je vertederd, tot de angstaanjagende clown, die je een ware angstpsychose kan opleveren: ze komen allemaal aan bod! Je werpt een blik op de positieve en negatieve kantjes. De mens achter zijn masker. De clown in ieder van ons ...

Clowns is muzikaal theater.

Zowel in jazz, kleinkunst, pop als in andere muziekrichtingen vind je ontelbare hits die specifiek over clowns gaan. Nummers zoals: " Send in the clowns", " Haha, said the clown", "Hij was maar een clown", ... zijn uitgegroeid tot onuitwisbare evergreens. Naast deze tophits worden er ook enkele schitterende onbekende nummers gezongen. Je maakt ook kennis met "Clowning", de nieuwste rage in Amerika.

Clowns dat voel je in je buik!

Ze kruipen onder je huid en laten je nooit meer los...

Clowns, de repetities.

Klik op de foto's om ze groter te zien.

 

Reserveren:

• 0484 14 82 31 • 0475 78 06 99

Look & smile bvba

Groene Wandeling 13, 2970 's-Gravenwezel, België
+32 3 658 89 20

www.look-smile.be