• Look_Smile-theater-ben-01

‘Ben de musical’ zal altijd controversieel blijven. 50 voorstellingen brachten 50 staande ovaties op. 99% van de mensen bejubelden de musical en 1% spuwden hem uit. 24000 bezoekers!!! Op anderhalve maand tijd. Het nieuwsblad interviewde het publiek dat na de voorstelling buitenkwam. Het leverde een volledige pagina euforische positieve reacties op. Ben werd door bijna iedereen omschreven als een ontroerend mooie musical die de emoties van meerdere mensen diep had geraakt. Velen spraken van de mooiste musical die ze ooit hadden gezien. Anderen gingen voor de prachtige muziek en de zeer mooie beklijvende beelden die regisseur Jos Dom had gecreëerd. Ben sprak een zeer ruim publiek aan.

Het gebouw werd gekozen voor zijn industriële look. De archeologische waarde paste perfect in de problematiek en inhoud van de musical. Een loods die deed denken aan de fabrieksscènes en gevangenissfeer.

Kortom: ‘Ben de musical’ was een prachtige mooie en aangrijpende en vooral originele musical met supermooie muziek (Fonny De Wulf), een krachtig verhaal en uitmuntende vertolkers.

Kijk gerust hier naar de fragmenten uit de productie en overtuig uzelf.